XARXA LLIBRES, per veure novetats entra periòdicament al lloc

NOTICIES DE LA CONSELLERIA D’EDUCACIÓ

Es comunica que el tràmit telemàtic de sol·licitud de participació en el banc de llibres del curs 2017-2018 (per a famílies que volen participar per primera vegada) romandrà obert fins al dia 29 de setembre de 2017, data en que finalitza el termini extraordinari de comunicació de necessitats per part dels centres educatius.

SEGUEIX LLEGINT I TROBARÀS L’ENLLAÇ AMB LES DIFERENTS INSTÀNCIES QUE PUGUES NECESSITAR

HORARI D’ATENCIÓ: DIJOUS, DE 9,50 A 10,45

INSTRUCCIONS PER A  XARXA LLIBRES 2017- 18.

1.- Segons l’ordre, cal lliurar el lot complet de llibres si es vol continuar formant part del programa. S’entreguen tant els llibres que ha proporcionat el centre com els llibres que ha adquirit l’alumne.

http://www.dogv.gva.es/datos/2017/05/26/pdf/2017_4566.pdf

2.- Els dies de recollida dels lots de llibres s’ha d’acudir a les aules de 1er de Batxillerat que estaran marcades per nivells.

– dilluns 19 de juny, de 10’00 a 12’00 hores entregaran els lots els nivells de 1er ESO

– dilluns 19 de juny de 12’00 a 14’00 hores entregaran els lots els nivells de 2on ESO.

– dimarts 20 de juny de 10’00 a 12’00 hores  ho entregaran els 3ers de l’ESO

3.- Els alumnes de 4rt ESO entregaran els llibres i la instància corresponent el dia de les notes, de manera indispensable, es a dir, rebran el butlletí de notes quan entreguen els llibres.

4.- Aquesta primera entrega queda referida només a aquella part de l’alumnat que ho ha aprovat tot.

5.- Cada alumne/a haurà de revisar, prèviament, (suggerim l’última setmana) l’estat dels seus llibres i  esborrarà allò que haja escrit en llapissera. Si no ha folrat encara els llibres ha de fer-ho ara o no els recollirem.

6.- Els llibres han entregar-se dins d’una bossa de plàstic forta amb el nom ben visible fora, curs i grup per poder identificar-lo. Dins de la bossa ha de figurar:

 1. A) Tots els llibres del curs, tant els que li ha proporcionat el centre com els que ha adquirit pel seu compte. Els lots han d’estar complets si es vol continuar formant part de xarxa- llibres (segons l’ordre de Conselleria).
 2. B) La instància que facilitarà Conselleria on hauran de figurar els llibres que formen el lot.
 3. INSTÀNCIA ENTREGA DE LLIBRES

7.- De la mateixa manera, el dia 7 de juliol, hauran d’entregar els llibres  la resta d’alumnes que ha hagut d’examinar-se en la convocatòria extraordinària. També a les aules de batxillerat.

– de 9’00 a 11’00 hores, entregarà els llibres 1er de l’ESO.

– de 11’00 a 12’00 hores entregaran els llibres els 2ons ESO.

– de 12’00 a 14’00 hores, 3er i 4rt de l’ESO.

8.- Aquells alumnes que no participaren en el programa de xarxa llibres el curs 2016- 17 i volen formar-ne part ara, hauran de sol·licitar-ho d’acord amb el model de sol·licitud electrònica que consta en la pàgina web de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport i en la seu electrònica de la Generalitat https://sede.gva.es..

SOL.LICITUD PARTICIPACIÓ EN XARXA LLIBRES PER PRIMERA VEGADA

XARXA LLIBRES CONSELLERIA

XARXA LLIBRES DOGV

Aquesta sol·licitud s’entregarà  al tutor/a el dia del repartiment de les notes  i, en el calendari establert més amunt, aportarà el lot de llibres corresponent.

INFORMACIÓ ANTERIOR PER SI VOLS IMPRIMIR: Instruccions xarxa llibres per a famílies

 

 

Esta entrada fue publicada en Instituto. Guarda el enlace permanente.

14 respuestas a XARXA LLIBRES, per veure novetats entra periòdicament al lloc

 1. Eva dijo:

  Buenas tardes yo quería saber si los libros de tercero del año pasado para valer para los que pasen a tercero

  • AALEGRE dijo:

   Bon dia,

   La majoria de llibres són els mateixos. Si entra en l’apartat “LLibres de text curs 17/18” en la columna de la dreta de la pàgina principal de la web, podrà veure tots els llibres del proper curs.

   Salutacions,

   Aurora Alegre

 2. Almudena dijo:

  Me gustaría que me aclararan cuándo y cómo se recogerán los libros del curso que viene, ya que no hay información y no sabemos si hemos de comprar libros o si los alumnos empezarán el curso sin ellos. Les agradecería cualquier información.
  Un saludo

 3. Mcarmen dijo:

  Hola , mi hija empieza 1 ESO ,ella ha participado en primaria en la xarxa llibres hay que volver a presentar papeles de nuevo ?

  • AALEGRE dijo:

   Bon dia,
   Si ha participar en Xarxa-llibres sols ha de portar la instància que va emplenar amb els llibres que va entregar i que li varen segellar a l’escola de primària. Haurà de portar-la el dia que li indiquem que pot arreplegar els llibres.

   Salutacions,

   Aurora Alegre

   • Sylvia dijo:

    Buenos días,
    Estoy en esa misma situación, entonces del listado de libros que se nos entrego, no hay que comprar nada salvo los que ponen “no banc de llibres”
    ¿ Es así?
    Gracias
    Un saludo

    • AALEGRE dijo:

     Bon dia,
     Així és. I alguns llibres de lectura pot traure’ls de la biblioteca del centre o de la biblioteca de Torrent.
     Salutacions,
     Aurora Alegre

    • AALEGRE dijo:

     Continuació de la resposta anterior: Al setembre probablement haurà de comprar algún llibre de text si no hem pogut completar els lots amb tots els llibres.
     Salutacions,
     Aurora Alegre

 4. Eva dijo:

  Hola buenas tardes he leído en el facebook del AMPA que el orden de reparto del libro depende de si son socios o no son socios del AMPA con un trato discriminatorio a la gente que no sea socia y entonces leyendo la Orden de la Generalitat y he hablado con educación aquí en Torrente y me ha dicho que eso no tiene nada que ver con el AMPA que yo no puedo hacer reparto como Dios quiera que eso se hace para repartir lo de la manera equitativa y lo lleva el instituto y la Generalitat. Entonces quisiera saber porque el AMPA ha puesto esa norma. Así que si me pudieras contestar gracias y perdona la molestia.

 5. AALEGRE dijo:

  Bon dia,
  El repartiment de llibres per a l’alumnat que participa en Xarxa llibres és equitatiu. Crec que no has interpretat bé la informació de l’AMPA. Pots posar-te en contacte amb ells i t’aclariran els dubtes.

  Salutacions,

  Aurora Alegre

 6. Alicia Garcia Castro dijo:

  Hola, mi hija pasa a 2 ESO, está en la Xarxa de llibres, pero mi duda es que no dejamos el libro de francés ya que lo utilizan en 2, además el libro de Educación Física no lo tenía, iba con fotocopias.¿ Lo hemos hecho correctamente?. Gracias.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *